Despre noi

METROM TRADING SA Brașov, este face parte dintr-un grup de societăți cu capital privat, având în componență pe langă societatea Metrom Trading SA și societățile SC Rompact MC SRL, SC Rompact Electro SRL, AB Construct SRL și Noetic SRL, înființate la începutul anilor '90.

S.C. METROM TRADING S.A. Brașov, având un capital social de 1.050.500 Euro, s-a constituit în anul 2005 prin desprinderea din societatea S.C. Metrom S.A. - Brasov, continuând nu numai tradiția acesteia în activitățile mecano-energetice dar dezvoltând și altele noi:

 • Sectorul de PRELUCRARI MECANICE : modernizand o parte din utilajele clasice si achizitionand altele noi, printre care centre de prelucrare si strunguri cu comanda numerica Challenger, Okuma si Hurco. Ne-am specializat in prelucari mecanice diverse: precum strunjiri pana la Dmax = 1100 mm si Lmax = 5000 mm, frezari pana la 1500 mm, alezari, mortezari, danturari (modul 1 – 6), rectificari.  Avem capabilitatea de a executa cu personal calificat si autorizat REPARATII DE UTILAJE INDUSTRIALE SI AGRICOLE atat e partea mecanica cat si pe partea electrica si electronica.
   
 • Sectorul de ACOPERIRI METALICE : am pus in functiune o linie de ZINCARE ELECTROLITICA piese, putand efectua atit zincare cu pasivare alb-albastra cat si zincare cu pasivizare galbena pentru piese care se cuprind intr-un paralelipiped cu dimensiunile de 1900 mm x 600 mm x 250 mm. Din anul 2007    functioneaza si linia de BRUNARE piese.
   
 • Complementar activitatii de prelucrari mecanice, am organizat un sector de STRUCTURI SI CONFECTII METALICE, care are in dotare pe langa spatiile interioare de lucru (hale) necesare desfasurarii unor astfel de activitati, utilaje moderne pentru taierea, sudarea, indoirea si roluirea profilelor metalice, instalatii performante autoridicatoare, mijloace de transport, toate deservite de un personal calificat si autorizat.
   
 • Sectorul de CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
   
 • Sectorul de AUTOMATIZARI INDUSTRIALE
Sustinem realizarea unor astfel de proiecte din domeniul constructiilor cu echipe profesioniste si autorizate, apte sa  execute lucrari complexe de TÂMPLARIE PVC, ALUMINIU SI LEMN, INSTALATII ELECTRICE, TERMICE SI SANITARE (APA, GAZ METAN), precum si INSTALATII DE VENTILATIE SI EXHAUSTARE.

In acest fel am reusit o cifra de afaceri de: ~ 3.500.000 Euro in anul 2015. Sustinem realizarea unor astfel de proiecte cu echipe profesioniste si autorizate, apte sa  execute lucrari complexe. Numarul total de angajati este de ~140, dintre care: 20 ingineri, 6 cu studii superioare neingineresti, 5 tehnicieni, 7 maistri, 90 muncitori calificati si 12 muncitori necalificati.

S.C. METROM TRADING S.A. Brasov, este certificata pentru sistemul managementului calitatii, mediului si securitatii muncii: 
 • ISO 9001:2000
 • ISO 14001:2004
 • OHSAS 18001:2007.
Deasemenea S.C. METROM TRADING S.A. Brasov este :
 • atestata sa execute instalatii electrice pentru constructii civile si industriale
 • bransamente aeriene si subterane 
 • autorizata pentru proiectarea instalatiilor de utilizare a gazelor naturale 
 • autorizata pentru executia si revizia instalatiilor de utilizare a gazelor naturale, 
 • autorizata ISCIR pentru lucrari de intretinere instalatii de ridicat

Lucia Ichim:0729991818
Coriu Octavian:0729991802
Zarnescu Alexandru:0767818402
Str. Carpaților, Nr. 60, Brasov, cod 500269, Jud. Brașov, România